Ексклузивно: БГ гранд иска бивш на Ювентус, Байерн, Барселона и Интер?


Ексклузивно: БГ гранд иска бивш на Ювентус, Байерн, Барселона и Интер?
Снимка: Getty Images

6691 0

Невероятна новина, свързана с българския футбол, обяви порталът torcedores.com. Според медията български клуб е изпратил оферта за голяма звезда в европейския футбол. Става въпрос за халфа Артуро Видал, който се разделя с Интер, а в кариерата си е играл за грандове като Ювентус, Байерн Мюнхен и Барселона.

Въпросният български клуб, който е изпратил оферта за звездата, не е назован, но не е трудно да се предположи кой е. В България все още само шампионът Лудогорец може да си позволи заплатата на чилиеца, който е свикнал да получава милиони евро на година.

Според друг сайт - guiadoboleiro.com.br, желанието на 35-годишния чилиец е да се върне в Южна Америка, затова той е привлечен от идеята да премине в бразилския Фламенго. Клубът е започнал разговори с футболиста, след като той е получил оферти от България, Белгия, Полша и Турция.

Според журналиста, специализиран за международни трансфери, Николо Скира в ход са преговори за прекратяване договора на Видал с Интер. Той е получил предложение за двугодишен договор с Фламенго. Torcedores.com пък пише, че чилиецът е отказал оферти от Бешикташ и Галатасарай. Днес пък стана ясно, че Лудогорец е използвал рекорден брой чужденци този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички