Реал Мадрид ще се утешава със звезда на Тотнъм, ако се провали с Килиан Мбапе


Реал Мадрид ще се утешава със звезда на Тотнъм, ако се провали с Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

2138 0

Реал Мадрид се готви да изненада с любопитен трансфер, ако се провали в опитите си да привлече Килиан Мбапе от ПСЖ през следващото лято. 

Алтернативата на Мбапе

Реал е поставил Хюн Мин Сон в своя списък с атакуващи цели, твърди "Caught Offside". На "Бернабеу" вярват, че кореецът може да се впише чудесно в игровия план, а и неговият договор с Тотнъм изтича през юни 2025 година.

Смята се, че самият Сон, който премина в Северен Лондон от Байер Леверкузен за 22 милиона паунда през 2015 година, не е заинтересован да удължи престоя си в настоящия клуб. Той има интерес да акостира в друг тим, където да се бори за медали и отличия.

Освен като номер девет, Сон можеше да действа и на двата фланга. Той може също така да се превърне в "ментор" на изгряващи звезди като Арда Гюлер и Брахим Диас благодарение на опита си на най-високите нива през последното десетилетие.

Сон, който е еднократен носител на "Златната обувка" във Висшата лига, е отбелязал 148 гола в 378 изяви във всички турнири. 31-годишната звезда записа и 80 асистенции за своя клуб.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Спрягат нашумяло име в елита на Англия за заместник на Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички