Реал Мадрид ще пробва да използва Лука Йович, за да привлече Холанд


Реал Мадрид ще пробва да използва Лука Йович, за да привлече Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

3320 0

Реал Мадрид изглежда, че търси всякакъв вариант, за да може да се раздели с Лука Йович, който бе привлечен миналото лято, но не успя да се наложи. Според Marca от "белия балет" ще опитат да използват сърбина като част от сделката за звездата на Борусия Дортмунд - Ерлинг Холанд.

Йович се присъедини към мадридчани срещу сумата от 60 млн. евро, след като отбеляза 27 гола за немския Айнтрахт. Под ръководството на Зидан обаче записа едва два мача от възможни 24.

Междувременно Холанд отбеляза 12 гола в едва 11 двубоя след трансфера си през януари. През последните седмици името на норвежкия нападател все по-често започна да се свързва с мадридчани. 

Немският клуб дори се е притеснил от потенциалния подход на Мадрид за норвежкия стрелец. Като повод за това са и отличните отношения между изпълнителния директор на клуба Ханс-Йоахим Вацке и Флорентино Перес, които ще играят в полза на Мадрид при евентуални преговори. По-рано пък се появи информация, че клуб от Висшата лига ще прави повторен опит за привличането на Холанд - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички