Икер Касияс с идея за благотворително Ел Класико


Икер Касияс с идея за благотворително Ел Класико

1544 0

Легендарният вратар Икер Касияс предложи бивши играчи на Реал Мадрид и Барселона да изиграят едно специално "Ел Класико", което да бъде с благотворителна цел. Всичко започна с отговор на Андрес Иниеста на видео на Шави в Twitter.

"Да гледам Шави бе удоволствие, дори и от 5 метра разстояние", тогава и Карлес Пуйол се включи да даде своята гледна точка за времето, което прекара заедно с тях в Барселона, а пък Касияс даде своето предложение за благотворителен двубой.

"Забавно е, че играх срещу вас няколко пъти, но и заедно с вас. Имаше от всичко по малко. Когато този кошмар приключи, трябва да се съберем всички легенди от послендните години за едно Ел Класико и така да помогнем на хората в нужда". Касияс има зад гърба си 16 сезона за Реал, в които записа 725 мача. През годините той има пет титли в Ла Лига и три Шампионски лиги, а в края на февруари Касияс официално обяви края на своята кариера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички