Пол Погба реши: Оставя всичко на заден план заради Реал Мадрид


Пол Погба реши: Оставя всичко на заден план заради Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

4293 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба е наясно в кой отбор иска да играе, след като напусне "червените дяволи". "Реал Мадрид ще е с приоритет при избора на Погба", това е съобщението, предадено в обкръжението на французина, твърди AS.

Наставникът на мадридчани Зинедин Зидан отдавна е почитател на Погба, но миналото лято се провали в опитите си да го привлече, след като от Юнайтед отказаха да намалят цената му. Доскоро се смяташе, че Ювентус е с предимство в надпреварата, но Погба ще даде предимство на Реал и пред "бианконерите", и пред нова сделка с "червените дяволи".

Договорът му с английския тим е до 2021 година, така че се очаква това лято да напусне, за да не го изпуснат без пари. Друг ключов фактор за преминаването му може да се окаже и неговият агент - Мино Райола. Той има отлични връзки с Реал Мадрид и дори наскоро заяви, че се надява през лятото да отведе играч от световна класа на "Сантяго Бернабеу". Заради кризата от коронавируса пък цената на Погба може да спадне драстично и това съвсем би улеснило трансфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички