Реал Мадрид позлатява младата звезда Винисиус?


Реал Мадрид позлатява младата звезда Винисиус?
Снимка: Getty Images

1493 0

Реал Мадрид ще предложи нов и далеч по-добър откъм финансово естество договор на младата звезда Винисиус. Това съобщи в профила си в Туитър известният журналист Фабрицио Романо. Настоящият контракт между Реал М и Вини е до лятото на 2024-а. Сочи се, че от ръководството на гранда искат да се стигне до преподписване още преди края на сегашната кампания. Романо визира, че планът на "кралете" е да преподпишат в младока възможно най-скоро.

21-годишният Винисиус вече се наложи като основна фигура в състава на Реал Мадрид. Вини се представя силно и на национално ниво, където проби в звездната гарнитура на Бразилия.

Наскоро младият атакуващ футболист се понрави с изявите си срещу ПСЖ в много драматична осминафинална среща-реванш от Шампионска лига и помогна на „белия балет“ да стигне до обрат.

В последния кръг на Ла Лига пък Вини реализира гол за класическата победа на Реал М като гост на Майорка. Винисиус се отчете и с ювелирен финт, след който играч на домакините буквално се озова по гръб на тревата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички