В Реал Мадрид угрижени за двете си големи звезди в нападението


В Реал Мадрид угрижени за двете си големи звезди в нападението
Снимка: Getty Images

1042 0

Реал Мадрид грабна победата срещу Майорка като гост, но плати сериозна цена. Голмайсторът на мадридчани – Карим Бензема помоли да бъде сменен, сочейки в областта на левия си глезен, малко след като отбеляза второто си попадение в мача.

Главоболията за Карло Анчелоти обаче не приключват дотук. По-рано в мача Родриго бе изведен извън терена от лекарския щаб на „лос бланкос“, без да може да стъпва на крака си, а Ферлан Менди също бе принуден да напусне терена.

Това е сериозен удар по амбициите на „белия балет“, а им предстои сблъсък с Барселона след 6 дни. Все още не е ясно колко дълго ще отсъстват тримата принудително заменени вчера.

На пресконференията след мача мениджърът на Реал – Карло Анчелоти заяви, че ще трябва да изчака до сряда, за да разбере дали Бензема, Менди и Родриго ще бъдат готови за „Ел Класико“ на 20-и март. Татко Карло също остана недоволен от начина, по който Винисиус бива третиран от противниковите играчи, и агресията, с която се играе срещу него.

С двете си попадения вчера деветката на "кралския клуб" увеличи головата си сметка на 34 във всички турнири и е едноличен лидер за голмайсторския приз в Ла Лига с 22 гола, като зад него е съотборникът му Винисиус с 14. В Реал Мадрид все още са бесни след "секирата" в краката на Винисиус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички