Нов кошмар в Реал Мадрид: Току-що възстановил се от травма, отново се контузи


Нов кошмар в Реал Мадрид: Току-що възстановил се от травма, отново се контузи
Снимка: Getty Images

3776 0

Лоши новини сполетяха Реал Мадрид за поредна контузия в отбора. След като Анчелоти обяви, че Арда Гюлер е на разположение за игра, нов медицински доклад на клуба обори бързо изказването. Очакваше се той да бъде включен в групата срещу Лас Палмас, но е получил нова травма. 

Става въпрос за контузия на левия ректус на бедрената кост, която ще го извади от игра за три седмици. Дискомфортът се е появил в края на тренировката, следователно Анчелоти изобщо не е бил наясно за съществуването на въпросния проблем по време на пресконференцията. Играчът е съобщил на лекарите за болката в крака си и след прегледи контузията е потвърдена.

Процес на възстановяване

В средата на септември Арда се завърна на терена и започна да тренира сам на тревата, след като претърпя операция на 14 август. Дни по-късно той се присъедини към съотборниците си и направи част от тренировките с групата. И в последните тренировки той вече успя да завърши всички сесии нормално.

Новата контузия обаче се е получила в последните моменти на заниманието. Ето какво гласи изявлението на Реал: "След тестовете, извършени на нашия играч Арда Гюлер от медицинския щаб на Реал Мадрид, той е диагностициран с нараняване на левия ректус феморис мускул. Предстои лекуване". Малко преди дербито с Атлетико и Дани Карвахал се контузи и пропусна загубата с 3:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички