Реал Мадрид - Кадис по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?


Реал Мадрид - Кадис по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2196 0

Във вечерта на 10 ноември (четвъртък) Реал Мадрид приема Кадис в среща от 14-ия кръг на испанската Ла Лига за сезон 2022/23!

Тимът на Карло Анчелоти е на второ място в таблицата с актив от 32 точки и днес се нуждае от задължителна победа, ако иска да скъси изоставането си от лидера Барселона, който има 37 пункта на върха. Кадис пък е на предпоследната 19-а позиция с 11 точки.

"Белия балет" е в серия от две поредни грешни стъпки на домашна сцена, след като завърши 1:1 с Жирона на 30 октомври, а след това загуби от Райо Валекано с 2:3 (7 ноември). Последната изява на Кадис пък бе срещу Хетафе (0:0, 5 ноември), а преди това отборът победи Атлетико Мадрид с 3:2 (29 октомври).

*Интересно е да се отбележи, че през сезон 2021/22 Реал Мадрид и Кадис така и не успяха да се победят - първият мач завърши 0:0 (18 кръг), а вторият 1:1 (37 кръг).

Двубоят на стадион "Сантяго Бернабеу" тази вечер ще стартира в 22:30 ч. българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "MAX SPORT 4". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Реал Мадрид - Кадис НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички