Разочарованите фенове на Барселона: Този отбор е отчайващ... Доведете Тухел!


Разочарованите фенове на Барселона: Този отбор е отчайващ... Доведете Тухел!
Снимка: Getty Images/Guliver

1682 0

Реал Мадрид успя да спечели първото Ел Класико за годината. Момчетата на Карло Анчелоти се наложиха с 3:1 над вечния съперник Барселона и вече са едноличен лидер в класиранeто в Ла Лига.

Феновете на каталунците обаче не останаха никак доволни от развоя на събитията на "Сантиаго Бернабеу" тази вечер. Много от тях останаха разочаровани от играта на Барселона и не спестиха нищо в социалната мрежа Twitter.

"Фен съм на Барселона от 32 години. Този отбор е отчайващ. Определено не сме добри, Педри е адски надценен, Кунде също. В момента селекцията ни е средняшка", оплака се дългогодишен привърженик на "блаугранас".

"Много лош мач за нас, особено в защита. Бускетс направи няколко грешки, това не приляга на Барселона", каза друг разочарован фен на каталунците.

Имаше и доста по-крайни коментари от сорта на: "Шави трябва да си тръгне заедно с Пике и Бускетс... Веднага доведете Тухел!".

Със сигурност всички свързани по един или друг начин с Барса са крайно разочаровани, но никой не може да отрече, че днешния ден просто принадлежеше на Реал Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Комичният пропуск на Роберт Левандовски в Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички