Бензема спря негативен свой рекорд и силен такъв на Тер Стеген в Ел Класико (ВИДЕО)


Бензема спря негативен свой рекорд и силен такъв на Тер Стеген в Ел Класико (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1964 0

Шампионът Реал Мадрид си достави ранен аванс в голямото испанско дерби срещу Барселона, след като откри резултата на „Сантиаго Бернабеу“ след само 12 минути игра.

Тогава Тони Кроос овладя топката в половината на „лос меренгес“, а германският полузащитник трябваше да бъде спрян от Серхио Бускетс. Опитният испанец стори повече от нужното, събаряйки Кроос на земята, но №8 на Реал изведе изящно Винисиус Жуниор по левия фланг.

Бързоногият бразилец се понесе по крилото и нахлу в наказателното поле на „блаугранас“, за да стреля към вратата на Марк-Андре Тер Стеген. Той отрази удара на Вини, но топката отиде в Карим Бензема.

Френският нападател стреля към гостуващата врата, която бе наситена с трима бранители на Барса и реализира, за да прекрати дългата си голова „суша“. Така серията на Тер Стеген от без допуснат гол в шест поредни мача в Ла Лига беше спряна, докато Бензема спря негативен свой рекорд, след като не се беше разписвал за „лос бланкос“ от 28-и август, когато Реал срази Еспаньол като гост с 3:1.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички