На метър от вратата: Левандовски с комичен пропуск в Ел Класико (ВИДЕО)


На метър от вратата: Левандовски с комичен пропуск в Ел Класико (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2225 0

Реал Мадрид води на Барселона с 2:0 като домакин на полувремето на първото за сезона Ел Класико. Карим Бензема и Федерико Валверде се разписаха във вратата на каталунците, за да осигурят комфортен аванс на своя тим.

Двубоят обаче можеше да тръгне и в друга посока, ако в 25-ата минута нападателят на Барселона Роберт Левандовски бе реализирал от позиция, която не би трябвало да представлява проблем, особено за играч от неговия калибър.

Непростимият пропуск на Левандовски на "Бернабеу"

"Лос кулес" атакуваха през центъра, а след това пренесоха топката към десния фланг, където Рафиня пое в наказателното поле. Последва прострелно подаване по земя към далечната греда, където Левандовски трябваше да вкара на метър от вратата, но някак не намери очертанията.

Трябва да се отбележи, че дори и да беше вкарал, голът на поляка най-вероятно щеше да бъде отменен поради засада. Въпреки това Левандовски бе задължен да вкара от подобна ситуация, особено в толкова напрегнат момент от Ел Класико, когато неговият тим изостава в резултата.

Следете Реал Мадрид - Барселона НА ЖИВО в SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички