Раул прогнозира успехи на Реал Мадрид в Шампионска лига и оцени Шави


Раул прогнозира успехи на Реал Мадрид в Шампионска лига и оцени Шави
Снимка: Getty Images / Guliver

2573 0

Легендата на Реал Мадрид и настоящ треньор на дублиращия отбор на Реал - Раул Гонзалес, говори пред медиите по различни теми при откриването на "Cruyff Court Raul Gonzalez" в Мадрид. Испанецът говори за предстоящия сблъсък между Реал Мадрид и Челси, бъдещето си в "кралския" клуб и работата на Шави в Барселона.

"Разбира се, че виждам успеха на Реал", коментира Раул, когато беше попитан за предстоящите мачове в Шампионска лига. "Ние влизаме в решителните фази като първи (в Ла Лига) и отборът е на четвъртфиналите в Шампионска лига. Отборът е готов и най-красивите моменти следват. Сега всичко ще се реши, време е да се насладите".

Очаквано след тежката загуба на Реал и Анчелоти, Раул беше попитан дали е готов да поеме първия отбор: "Аз мечтая ден за ден. Реших да стана треньор. Аз съм клубен човек и се опитвам да се подготвя по най-добрия начин, но времето ще покаже... Наслаждавам се, уча и съм на разположение на клуба за каквото има нужда".

"Шави е треньор, откакто играе", призна Раул. "Беше невероятен играч, има отлично настояще и ще има много добро бъдеще. Времето ще постави всеки на мястото му. Той има страст, което е най-важното нещо, а също и познава клуба си", завърши испанецът. 

А ето кой е поредният с коронавирус и е под въпрос за сблъсъка между Реал и Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички