Рамос шокира, след като отказа да подпише тениска на Реал Мадрид, а после разясни защо го е направил


Рамос шокира, след като отказа да подпише тениска на Реал Мадрид, а после разясни защо го е направил
Снимка: Getty Images

2473 0

В социалните мрежи бе разпространено видео, на което се вижда как Серхио Рамос отказва да подпише тениска на Реал Мадрид, с цветовете на който се превърна във футболна легенда. Няколко часа по-късно обаче бранителят на Севля разясни защо го е направил.

Скандалното видео, което шокира "мадридистите"

Във вчерашния ден (17 ноември) бе разпространено видео в социалната мрежа "X", на което се вижда как на излизане от тренировъчната база десетки фенове се редят за автографи до колата на Рамос. Интересното е, че той подписва редица тениски на Севиля и ПСЖ, но отказва да направи същото с такава на Реал Мадрид. Това шокира мнозина, но впоследствие испанецът даде и своята гледна точка за случилото се.

Рамос написа в своя профил, че почитателят с тениската е такъв, който продава подписани фланелки за своя собствена изгода онлайн, а самият бранител не е съгласен с този начин на печелене на пари.

"Преди този момент вече бях подписал около 6 фланелки на Реал Мадрид и тогава се появи хора, които ги предлагат на търг или ги продават в Интернет", защити се Рамос в социалните мрежи.

Припомняме, че испанецът сложи край на престоя си в Реал Мадрид през 2021 година и премина в ПСЖ. Там той прекара два сезона, преди да се завърне в Севиля, където започна професионалната си кариера.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Рамос награди Шакира за песента, с която тя унищожи Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички