Парадокс? Рамос награди Шакира за песен, която направи на "пух и прах" Пике


Парадокс? Рамос награди Шакира за песен, която направи на "пух и прах" Пике
Снимка: Getty Images/Guliver

4839 0

Латиноамериканската суперзвезда и певица - Шакира, получи наградата за "най-добра песен" на наградите "Грами", организирани изцяло за южноамерикански хитове. 

Песента, която направи на "пух и прах" Пике

Най-интересното около приза бе, че той и бе връчен от не кой да е, а от испанския футболист Серхио Рамос. Това обаче далеч не е всичко. Получената награда бе за песента "BZRP", в която тя прави своя бивш съпруг Пике на "пух и прах".

"Искам да споделя наградата и с моята испанска публика, която беше с мен в добрите и лошите моменти. В онези трудни и тежки моменти, които преживях, обичам ви толкова много, в нито един момент не спряхте да ми давате любов и подкрепа", каза Шакира, след като прие приза.

Припомняме, че Шакира и Пике сложиха край на дългогодишна връзка през лятото на 2022 година. Двамата излязоха със съобщение, че слагат край на своя брак и биха желали да получат своето уединение около "сагата".

Впоследствие се появиха редица информации за раздялата, които посочиха, че бившият футболист на Барселона всъщност е изневерил на колумбийската фурия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шакира посочи най-големия урок, научен след раздялата с Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички