Килиан Мбапе отрече за скандал с Луис Енрике и отби моментално въпрос за Реал Мадрид


Килиан Мбапе отрече за скандал с Луис Енрике и отби моментално въпрос за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2549 0

В събота (18-и ноември) вечер Франция е домакин на Гибралтар в предпоследния си мач от квалификациите за ЕВРО 2024, който ще стартира в 21:45 ч. българско време.

На пресконференция преди двубоя Килиан Мбапе обясни, че е свикнал треньорите да се изказват негативно по негов адрес, след като Луис Енрике бе заявил след хеттрика му за ПСЖ срещу Реймс (11.11.), че може да помага на отбора и по друг начин и че ще изисква повече от него.

"Винаги съм работил добре с мениджърите, които съм имал - Дидие Дешан, Маурисио Почетино, Томас Тухел и т.н. Това са треньори, които са ми говорили лоши неща, но това не ме е спирало да играя добре и да имам добри отношения с тях", категоричен бе 24-годишният нападател, който допълни:

"Аз съм футболист, който e много взискателен към себе си. И съм много щастлив, когато видя, че треньорът ми също изисква много от мен. Не изпитвам необходимост някой да ми казва всеки ден, че съм най-добрият в света!".

Разбира се, не се мина и без въпрос за евентуално преминаване в Реал Мадрид, но Мбапе "отби атаката" на мига: "Това не е нещо, което засяга националния отбор на Франция. Елате на тренировъчната база на ПСЖ и ще ви отговоря, но през следващата една седмица фокусът ми е изцяло върху националния тим".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Главоболия за Реал Мадрид: Единственият, който не трябваше да получава травма, се контузи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички