Райола и контузиите на Холанд го отблъскват от мечтания трансфер в Реал Мадрид


Райола и контузиите на Холанд го отблъскват от мечтания трансфер в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1730 0

Ерлинг Холанд ще трябва да вземе решение къде да играе през следващия сезон и то до края на април. Вариантите са Испания, Англия и Франция, но както стана ясно вече отборът на сърцето на норвежеца е Реал Мадрид

Въпреки това, върху усилията на кралете да подпишат с нападателя беше нанесен удар, тъй като Мино Райола изясни своите изнудващи условия за клиента си. Ангетът иска Холанд да има заплата от 30 милиона евро, която клубната йерархия на Реал Мадрид не желае да даде, твърди испанското издание Marca.

Също така, рекордът по контузии на 21-годишния играч предизвиква безпокойство на Реал. Той вече е получил 14 контузии, три от които през този сезон. Предвид постоянните контузии в последните години на Гарет Бейл и Еден Азар, от Мадрид знаят, че не могат да си позволят още една скъпа грешка.

Холанд обмисля много внимателно възможностите си. Той е привлечен от възможността да играе за Пеп Гуардиола в Манчестър Сити , където знае, че ще бъде главният човек, вместо да споделя светлината на прожекторите с Килиан Мбапе в Реал Мадрид.

Във Валдебебас се смята, че играчът ще има последната дума, но ако неговият баща се вслуша в съвета на Райола , е по-вероятно той да подпише с Манчестър Сити. "Гражданите" са готови да отговорят на исканията за заплата на нападателя и ще поставят клауза за освобождаване в договора му, така че той да може да постигне мечтата си да играе в Испания в бъдеще.

Припомняме, че първоначално се появиха слухове, че бащата и агентът на норвежецът искат по 50 милиона евро на глава от отборът, който желае услугите на футболиста, но по последни данни комисионната е обща и е на стойност 25 милиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички