Рафаел Надал коментира огромната заплата на Лионел Меси и кризата в Реал Мадрид


Рафаел Надал коментира огромната заплата на Лионел Меси и кризата в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2134 0

Световният номер 2 в тениса Рафаел Надал призна, че не разбира критиките спрямо звездата на Барселона Лионел Меси относно голямата заплата на аржентинеца. По-рано този седмица Ел Мундо публикува детайлите от последния договор на Меси с каталунците, от който става ясно, че той ще получи космическите 555 милиона евро за четири години.

Това насочи прожекторите към шесткратния носител на Златната топка, като мнозина считат, че това са твърде много пари, дори и за играч като него, но Надал не е съгласен. "Не разбирам този дебат. Това безспорно е един от най-добрите играчи в историята на футбола и той иска такива пари от Барселона, каквито те са съгласни да му платят", коментира Надал по време на подготовката си за началото на Аустрелиън Оупън в Мелбърн.

Носителят на 20 титли от Големия шлем е един от най-известните фенове на Реал Мадрид и коментира кризата в Кралския клуб. "Ситуацията там е тежка. Сега е много по-трудно да планираш на ниво клубна политика и на спортно ниво, да планираш нови попълнения, подновявания на договори. Заради кризата е трудно да се предвиди какво ще се случи. Времената са тежки и всеки се опитва да оцелее", каза Надал.

А дали новината за договора на Меси е разтърсила съблекалнята на Барселона - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички