El Mundo пусна още детайли за Меси и договора му - взима 39 млн. евро дори и да напусне Барселона


El Mundo пусна още детайли за Меси и договора му - взима 39 млн. евро дори и да напусне Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3394 0

Тема номер 1 в Испания за последните часове безспорно е изтеклите подробности от договора на Лионел Меси с Барселона, според който е взима колосални суми след последното подновяване на контракта. Това породи много коментари.

Информацията бе пусната от испанското издания "Ел Мундо Депортиво", а от Барселона веднага излязоха с официална позиция, според която хора в клуба няма нищо общо с това, като и се заканиха да съдят изданието заради пуснатата информация.

Това обаче явно не го спря, тъй като само часове по-късно пусна нова информация, която гласи, че Лионел Меси ще получи 38 964 977,5 евро две седмици след изтичането на договора му с каталунците - на 15 юли. Сумата ще отиде за аржентинеца без значение от факта дали той ще продължи кариерата си на "Камп Ноу" или далеч оттам.

Това е включено в многомилионния договор на 33-годишния футболист чрез клаузата "лоялност" към клуба. Припомняме, че той е вече цели 17 години в първия отбор, а освен това е и юноша на клуба. А как Бартомеу коментира нападките, че е издал договора на Меси в "Мундо Депортиво"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички