Рафаел Надал каза дали иска да наследи Флорентино Перес и дали иска да види Килиан Мбапе в Реал Мадрид


Рафаел Надал каза дали иска да наследи Флорентино Перес и дали иска да види Килиан Мбапе в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1120 0

37-годишният носител на 22 титли от календара на "Големия шлем" - Рафаел Надал, заяви, че би се радвал Килиан Мбапе да облече тениската на Реал Мадрид, но бе категоричен, че нападателят на ПСЖ не е длъжен да го прави:

"Искам Мбапе да дойде. Нямам никакъв проблем с това, точно обратното. Бих бил щастлив, ако се случи. Разбира се, че го харесвам, кой не харесва футболист като Мбапе... Но той не ни е длъжен. Реал Мадрид си е Реал Мадрид и е по-голям от всеки един играч, но Килиан няма задължение към нас, без значение какво искаме ние феновете", обясни Рафа пред "Movistar+".

Надал бе попитан и дали би искал един ден да наследи Флорентино Перес като президент на любимия си клуб: "Не знам. Уверявам ви, че това никога не ми е било мечта. Но ако ме питате дали би ми харесало да бъда президент на Реал Мадрид - мисля, че да".

"Важно е обаче да отбележа, че в момента имаме най-добрия човек за тази роля. От друга страна, начинът, по който се чувствам днес, може да се промени в бъдеще. Никога не можеш да си сигурен какво ще се случи в утрешния ден. Трябва и да си даваш сметка дали си способен да се справиш с подобна задача. Аз съм реалист и съм наясно с моите граници. Както и да е, времето ще покаже", завърши коментара си по темата легендарният испански тенисист.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Рафаел Надал отговори на въпрос за Новак Джокович и заяви: Моята мечта е да мога да играя отново и да съм конкурентоспособен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички