Радост в Реал Мадрид! Винисиус изпреварва графика за възстановяване и може да е на линия за Атлетико


Радост в Реал Мадрид! Винисиус изпреварва графика за възстановяване и може да е на линия за Атлетико
Снимка: Getty Images

2193 0

Винисиус е извън игра за Реал Мадрид, откакто получи контузия в подколянното сухожилие срещу Селта Виго в третия мач от Ла Лига. Смяташе се, че ще е аут за 6 седмици, но за щастие на "белия балет" възстановяването му върви много добре и ще изпревари този срок.

Винисиус изпреварва графика за възстановяване

Бразилският национал се готви за завръщане, като вече провежда леки тренировки с Реал. Според наставника на тима Карло Анчелоти има шанс да бъде готов за мача този уикенд срещу градския съперник Атлетико (Мадрид).

"Той е сред най-добрите нападатели в света. Той прави разликата за нас. Липсва ни, но той ще играе в сряда (срещу Лас Палмас). Ще видим дали може да бъде на разположение за неделя", сподели той.

Винисиус несъмнено е един от ключовите играчи на Реал Мадрид. Те продължиха да печелят на 100% в негово отсъствие, но се затрудниха в атака без него, като на Джуд Белингам се разчиташе в по-голямата си част. Именно той се превърна в герой срещу Унион Берлин, като донесе важни три точки в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички