Наистина ли всичко със звездите на Реал Мадрид е наред? В Испания обясниха за Винисиус


Наистина ли всичко със звездите на Реал Мадрид е наред? В Испания обясниха за Винисиус
Снимка: GettyImages

2670 0

Реал Мадрид завоюва третата си поредна победа от началото на сезона в петък вечер, но кошмарните новини за "кралете" продължават. След по-малко от 20 минути Винисиус Жуниор бе принудително заменен в гостуването на Селта Виго и изправи косите на целия щаб в "бяло".

След час игра камерите заснеха пък основния голмайстор на колоса от началото на сезона - Джуд Белингам, да изпитва остри болки в коляното. Англичанинът обаче нямаше контакт със съперников играч, а изражението му бе притеснително при движението му по терена. 

Последните информации по темата

Новото попълнение доигра срещата и по-късно дори реализира победното попадение, а след края Анчелоти успокои на пресконференцията, че всичко с играча е наред. 

Конкретна информация още обаче няма и по адрес на двамата. Специалистът преди по-малко от 24 часа прогнозира, че Винисиус би бил на разположение още след почивката за националните отбори в началото на септември, но сега информациите са други. 

От испанското издание DAZN споделиха в събота следобед, че всъщност ситуацията с бразилеца е по-сложна от предполаганото. От клуба още не са излезли с по-конкретна информация след пресконференцията на Анчелоти от петък вечер. 

Вижте в какво отношение Белингам настигна Азар след само три мача за Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички