Карло Анчелоти се пошегува с Винисиус: О, беше много тъжен, плака 3-4 часа


Карло Анчелоти се пошегува с Винисиус: О, беше много тъжен, плака 3-4 часа
Снимка: Getty Images

1957 0

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде саркастичен отговор, когато беше попитан дали Винисиус Жуниор е бил разстроен, че не е получил номинация за наградите на ФИФА "The Best".

"Ощетеният" Вини

Анчелоти беше попитан от испанската преса как се чувства 23-годишният играч, след като не беше номиниран, a италианският специалист отговори шеговито: "О, беше много тъжен, плака 3-4 часа".

Квалификационният период за наградите продължи от 19 декември 2022 г. до 20 август 2023 г. Той не включва Световното първенство по футбол в Катар, но много номинирани може да са били избрани въз основа на представянето им в Катар.

През този период Винисиус отбеляза 16 гола и направи 14 асистенции. Той спечели Световното клубно първенство и Купата на Краля, като също помогна на "лос бланкос" да достигне до полуфиналите на Шампионска лига.

Винисиус бе голямото откритие на Реал Мадрид, откакто пристигна от бразилския Фламенго през 2018 г. за 45 милиона евро. Той е смятан от мнозина за едно от най-добрите крила в европейския футбол.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясно защо Белингам е избрал Реал Мадрид пред Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички