В Реал Мадрид ще може да разчитат на Винисиус за дербито с Атлетико


В Реал Мадрид ще може да разчитат на Винисиус за дербито с Атлетико
Снимка: Getty Images

2099 0

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, вярва, че Винисиус може да се завърне в игра за "лос бланкос" точно навреме за дербито на тима в Ла Лига срещу Атлетико Мадрид на 24 септември (неделя).

В Реал ликуват

Припомняме, че испанският гранд не обяви кога точно Винисиус ще се завърне, за да избегне натиск върху играча. Според "El Nacional", медицинският екип на "кралете" е изпълнил своята задача, за да осигури ранното завръщане на звездата на Анчелоти в предни позиции.

Италианският тактик вярва, че Винисиус може да бъде готов да излезе на терена за Реал Мадрид срещу "рохибланкос" след международната пауза. Преди това 14-кратните европейски шампиони имат мачове срещу Реал Сосиедад и срещу Унион Берлин от груповата фаза на Шампионска лига.

23-годишният бразилец контузи подколянното си сухожилие при победата на Реал с 1:0 срещу Селта Виго на 25 август. През настоящата кампания той има 3 мача и 1 попадение в Ла Лига.

Освен Винисиус в лазарета на мадридчани продължават да бъдат Едер Милитао и Тибо Куртоа, въпреки това Реал Мадрид се отчете с постижение, виждано веднъж в историята на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички