Мбапе няма да ходи никъде през лятото


Мбапе няма да ходи никъде през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

3029 0

Френското издание ‘L’Equipe’ съобщава, че няма шанс нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе да напусне клуба през лятото. 21-годишният футболист има договор с отбора до 2022-ра година и според източник, близък до собствениците на френския шампион, ПСЖ няма да пусне футболиста в друг тим през лятото.

На „Парк де Пренс“ са наясно, че има редица отбори, които искат да вземат в редиците си френския национал. Сред тях е и основният претендент за подписа на играча Реал Мадрид. „Кралския клуб“ има финансовата мощ, за да си позволи да извади исканата сума за Мбапе. Испанския гранд вече опита да вземе футболиста още, докато той бе част от тима на Монако. Дори и „Лос Бланкос“ да отправят оферта обаче, Пари Сен Жермен няма намерение въобще да я поглежда, тъй като от клуба ясно заявяват, че искат да задържат играча.

Очаква се през лятото друг от основните футболисти в тима на парижани Неймар да напусне „Парк де Пренс“, което допълнително ще накара собствениците на ПСЖ да задържат Килиан Мбапе в отбора. А ето кой футболист може да замести Неймар в Пари Сен Жермен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички