Притискат Барселона за трансфер на бразилски талант, ПСЖ и Юнайтед дебнат от засада


Притискат Барселона за трансфер на бразилски талант, ПСЖ и Юнайтед дебнат от засада
Снимка: GettyImages

3007 0

За Барселона не е никак лесно на трансферния пазар. След като Реал Мадрид отмъкна под носа им един от най-големите млади таланти - Арда Гюлер, сега остава да приключат поне сделката за Виктор Роке.

Вече се появи информация, че Атлетико Паранаенсе е притиснал Барселона, тъй като се опитва да сключи сделка за новото дете-чудо.

Ще изпусне ли Барселона пореден трансферен удар?

Сделката за 18-годишния бразилски национал е почти завършена, въпреки че все още има последни подробности, които трябва да бъдат уредени от Барселона. Това е разочаровало Паранаенсе, който заплашва да изслуша други предложения за Роке.

Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Пари Сен Жермен се надяват да откраднат сделката от Барселона и са готови да предложат на Роке много по-изгоден финансов договор от този, с който ще участва в Каталуния.

На "Камп Ноу" са спокойни за ситуацията

Въпреки натиска на Паранаенсе, Барселона е спокоен за ситуацията, според Жерар Ромеро. Представители на клуба повториха, че не могат да завършат сделки бързо поради лошото си финансово състояние, но не предвиждат това да се отрази на сделката с Роке.

Ако или когато Барселона финализира подписването на Роке, вниманието ще се насочи към това дали той ще се присъедини сега или през януари. Предвид несигурните финанси на клуба, последното изглежда по-вероятно на този етап. На фона на паричните проблеми от Барселона се похвалиха с рекордни проходи за изминалия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички