Официален край на драмата! Реал Мадрид спечели битката с Барселона за Арда Гюлер


Официален край на драмата! Реал Мадрид спечели битката с Барселона за Арда Гюлер
Снимка: Getty Images

4242 0

Ръководството на Реал Мадрид съобщи официално, че се е разбрало с колегите си от Фенербахче за трансфера на 18-годишния суперталант Арда Гюлер!

*Припомняме, че в последните месеци и седмици младият атакуващ футболист бе силно желан и от другия испански гранд - Барселона, но очевидно е избрал да продължи кариерата си в Кралския клуб.

От "Сантяго Бернабеу" допълниха, че Гюлер е подписал дългосрочен договор с Реал за следващите 6 сезона (до лятото на 2029-а година), а утре, 7-и юли, ще бъде представен на специална пресконференция, която ще започне в 14:00 ч. (българско време).

На този етап не са обявени други параметри по сделката между Реал Мадрид и Фенербахче, но популярният портал "Transfermarkt" е фиксирал платената трансферна сума на 20 милиона евро!

*Арда Гюлер е юноша на Фенербахче и до момента бе изиграл 51 мача за първия отбор във всички турнири, в които се беше отчел с 9 гола и 12 асистенции. Спечелил е 1 трофей - Купата на Турция, като във финала е бил избран за "Най-полезен играч".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Ще го играят спасители": Планът на Реал Мадрид за Килиан Мбапе, който ще вбеси ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички