Притеснителни информации и нещо хубаво за Реал Мадрид преди Ел Класико


Притеснителни информации и нещо хубаво за Реал Мадрид преди Ел Класико
Снимка: Getty Images

1065 0

Карло Анчелоти информира футболната общност след поредната тренировка на "белия балет", която е една от последните преди дългоочакваното Ел Класико в Ла Лига. Най-големите въпросителни остават върху Тибо Куртоа и Антонио Рюдигер, които са сред ключовите играчи на шампионите, но не е ясно дали ще вземат участие във важния двубой.

Старши треньорът коментира, че състоянието на белгийския национал ще бъде следено до последния момент, тъй като то не е оптимално. Преди това медиите разкриха, че стражът не е взел участие в днешното занимание на "викингите", което допълнително е притеснило привържениците.  

Идеята бе титулярният вратар да започне подготовката си днес, но самият той не се е почувствал добре и поради тази причина остава в лазарета. 30-годишният страж не е играл от края на септември, когато родината му отстъпи при визитата си на Нидерландия с 0:1.  

 

 

По-добри са новините за Антонио Рюдигер, при когото се търси вариант за включване в игра. Той претърпя ужасяващ инцидент при визитата на Шахтьор Донецк, когато дълбоко в добавеното време избави съотборниците си от евентуално поражение, като именно при оформянето на крайното 1:1 той се сблъска с противниковия страж. 

От Tiempo de Juego разкриват, че вече се работи по предпазни маски за германеца, на който му бяха нужни над 20 шева на главата след тежкия инцидент. 

Докато голямата тема тази седмица на "Бернабеу" е "Ел Класико", то в последните 48 часа се разви истинска вихрушка около трансферните намерения на тима. Причината за това е фактът, че Килиан Мбапе е бесен на ПСЖ и е пожелал незабавно да напусне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички