Анчелоти със страхотни новини преди Шахтьор, Реал в бойна готовност за Ел Класико


Анчелоти със страхотни новини преди Шахтьор, Реал в бойна готовност за Ел Класико
Снимка: GettyImages

1495 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, говори преди четвъртия сблъсък от груповата фаза на Шампионска лига, в който "белите" ще се изправят срещу Шахтьор Донецк на неутрален терен в Полша.

Големите новини около "викингите" са евентуалното завръщане на Тибо Куртоа под рамките на вратата в Ел Класико с Барселона в края на седмицата. Карим Бензема пък е сред "заподозрените" в участие още в европейската среща, който също през последните седмици лекуваше травма.

Вратарят отпадна от състава за неопределен период от време в началото на месеца заради контузия. Куртоа не е играл за Реал след победата с 2:1 над Атлетико Мадрид на 18 септември.

"Куртоа е много по-добре. Плановете са той да започне тренировки в четвъртък и да е готов за мача в неделя. Говорих с него и той се чувства по-добре", обясни Анчелоти.

Французинът пък отсъства три седмици, след като получи контузия в бедрото при победата над Селтик в Шампионската лига миналия месец, преди да се завърне при равенството 1:1 с Осасуна на 2 октомври.

"Карим е добре и е ясно, че утре той започва с Кроос и Менди, които са свежи и готови да играят", обясни специалистът.

"Винисиус е един от играчите, за които трябва да преценя, защото е играл постоянно преди това пътуване", завърши наставникът във връзка с несменяемия бразилец в атаката на "кралете".

Ето какво направи "белият балет" в последния си мач!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички