СНИМКА от друг ъгъл показа бруталния сблъсък глава в глава, пратил в несвяст Рюдигер


СНИМКА от друг ъгъл показа бруталния сблъсък глава в глава, пратил в несвяст Рюдигер
Снимка: GettyImages

3023 0

Реал Мадрид се спаси от неочаквана загуба буквално в последните секунди на добавеното време в среща от груповата фаза на Шампионска лига. "Белият балет" взе участие в ужасяваща късна драма при гостуването на Шахтьор Донецк, когато само късметът помогна на футболистите да избегнат ужасяващ инцидент в края!

Двубоят завърши при 1:1, като се наложи да се изиграе на неутрален терен в Полша, тъй като ситуацията в Украйна не позволява нормалното протичане на футболни срещи. Поради тази причина запалянковците във Варшава станаха свидетели на паметен гол, който безспорно ще остане в архивите.

Дълбоко в петминутното добавено време германският национал Антонио Рюдигер рискува живота си, за да вкара с глава изравнителното попадение, при което бе "нокаутиран" от противниковия страж.

След последния съдийски сигнал старши треньорът на "кралете" Карло Анчелоти коментира състоянието на бранителя и успокои феновете: "Рюдигер имаше дълбока рана на веждата, но все пак искаше да излезе на терена след това. Той желаеше да продължи срещата."

Вижте как се разви срещата между Шахтьор Донецк и Реал Мадрид!

Ето го и страховития кадър от ситуацията:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички