Президентът, взел Меси в Барса: Няма да напусне, сърцето му е в Барселона


Президентът, взел Меси в Барса: Няма да напусне, сърцето му е в Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1057 0

Бившият президент на Барселона Жоан Гаспар коментира слуховете, че капитанът на тима Лионел Меси ще напусне. Именно той е президентът, в чийто мандат каталунският гранд привлича аржентинеца, който ще се превърне в най-голямата звезда на клуба. Както е известно, в Испания излезе новина, че Меси е спрял преговорите с клуба за нов контракт и смята да напусне през лятото на 2021 година.

"Не се притеснявам. Меси е щастлив, семейството му е щастливо в Барселона, няма причина да мислим, че иска да си тръгне. Подписах с Меси, когато беше на 15 години. Той е най-важният човек в историята на футбола", коментира Гаспар, цитиран от "Cadena Ser".

"Сега нещата не са така, както биха искали каталунците, но неговото сърце е в Барселона. Той ще остане, за да помогне, но когато осъзнае, че вече не може да прави това, ще завърши кариерата си или ще премине в някое по-малко конкурентоспособно първенство", допълва бившият бос на клуба. А кое условие все пак може да задържи Меси на "Камп ноу" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички