Ривалдо: Обмисля се събирането на Меси и Роналдо в Ювентус


Ривалдо: Обмисля се събирането на Меси и Роналдо в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1732 0

Бившата звезда на Барселона Ривалдо вярва, че капитанът на каталунците Лионел Меси може да се присъедини към Ювентус и да заиграе с голямия си конкурент в битката за футболните рекорди и индивидуални отличия - Кристиано Роналдо. Двете звезди спечелиха 11 от последните 12 награди за "Златната топка".

"Когато договорът на Меси с Барселона изтече, той ще бъде на 34, но с класата си мисля, че той все още може лесно да играе във Висшата лига. Ще бъде тъжно да го видя да напусне Барселона, но се надявам, че той може да остане засега", заяви Ривалдо, цитиран от "Betfair".

"Въпреки връзката си с клуба, той има право да се мести, ако иска и събирането му с Пеп Гуардиола в Сити го изкушава, тъй като двамата формираха страхотно партньорство като треньор и играч в Барса", допълни той.

"Някои агенти вече мислят за връзката Меси - Роналдо в Ювентус и как това ще се отрази на целия свят. Ако това се случи, ще има световен бум и вярвам, че Ювентус бързо ще възстанови всяка инвестиция за аржентинеца от страна на маркетинга", завършва бразилецът. А кое е условието, което може да остави Меси на "Камп ноу" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички