Условието, което може да задържи Лионел Меси в Барселона


Условието, което може да задържи Лионел Меси в Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1683 0

След смъкването на второ място и изоставането от Реал Мадрид в Ла Лига - положението в Барселона е далеч от спокойно. За това допринасят и информациите от последните дни, че голямата звезда на клуба - Лионел Меси, е готов да напусне клуба.

Босовете на каталунците са решени да задържат голямата си звезда, но дори предложението увеличение на заплатата не е смекчило позицията на Меси, който е ядосан след изтекли в медийното пространство информации, според които той е отговорен за някои от събитията в клуба като уволнението на Ернесто Валверде през януари, както и разочарован от липсата на достатъчно качество в състава. Според последните информации обаче звездата на Барселона Лионел Меси е заяви на ръководството на клуба, че ще подпише нов договор, само ако бившият му съотборник Шави Ернандес бъде назначен за наставник на тима.

В момента Шави води катарския Ал Сад, като след уволнението на Ернесто Валверде той бе поканен на "Ноу Камп" от ръководството на каталунците, но отхвърли това предложение, защото не искаше да поеме тима по средата на сезона. Бившият халф обаче най-вероятно би се съгласил да стане треньор на Барселона след края на тази кампания, а това би помогнали на клуба и в преговорите с Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички