В Барселона са сериозни притеснени, че Меси ще отиде в друг отбор


В Барселона са сериозни притеснени, че Меси ще отиде в друг отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

1106 0

Притесненията в Барселона около отказа на Лионел Меси да подписва нов договор са големи. Настоящото му споразумение е до 2021 година, а по-рано се появи информация, че преговорите за ново са замразени, като Cadena Ser дори обяви, че аржентинецът ще си тръгне през следващото лято.

Аржентинският журналист на FOX Кристиан Мартин пък засили спекулациите, като обяви че Меси може да премине в Манчестър Сити. Това не е първият път, в който се пише подобно нещо, а причината са добрите отношения между Меси и Хосеп Гуардиола. Информацията от Мартин не е за подценяване, тъй като е известен с това, че има често въптрешни новини около Меси.

"Последни новини. Възможността Меси да напусне Барселона и да се премести в Манчестър Сити е много реална. Това се потвърждава от моите източници в Каталуния и Англия. Условията ще бъдат отлични за всички страни по сделката “, написа Мартин на своята страница в Instagram. А кое е условието, което може и да накара Меси да размисли и да остане в Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички