Преговорите между Барселона и Атлетико за Феликс започват, агентът му начерта план


Преговорите между Барселона и Атлетико за Феликс започват, агентът му начерта план
Снимка: Getty Images

1631 0

Агентът на Жоао Феликс - Жорже Мендеш, е стартирал преговори с Барселона за преминаването на португалския нападател на "Камп Ноу", съобщава испанското издание "Sport".

Може ли Барса да си позволи Жоао Феликс?

Според източника Жорже Мендеш разработва план за Барселона да придобие Феликс под наем. Каталунците не могат да си позволят такса за този наем, но има голяма вероятност да се стигне до сделка, тъй като португалецът не се разбира с Диего Симеоне в Атлетико Мадрид.

Припомняме, че самият Феликс публично изрази желанието си да заиграе за Барселона. Това само по себе си е ядосало допълнително шефовете в Атлетико, които се очаква да съдействат на Жорже Мендеш, за да се изпълни евентуалният трансфер в Барса. 

Спекулациите около Феликс

Португалският нападател изигра пролетния дял на изминалата кампания под наем в Челси. Най-различни информации го свързваха с постоянно преминаване в Западен Лондон, но в крайна сметка, стана ясно, че Маурисио Почетино няма да има нужда от услугите му на "Стамфорд Бридж".

Впоследствие в кандидат за подписа на младока се превърна както ПСЖ, така и Манчестър Юнайтед, но по всичко личи, че в момента най-близо до Феликс е Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички