Жоао Феликс ядоса управата на Атлетико Мадрид, иска да играе за Барселона


Жоао Феликс ядоса управата на Атлетико Мадрид, иска да играе за Барселона
Снимка: Getty images

1588 0

Голямата звезда на Атлетико Мадрид - Жоао Феликс, публично заяви, че иска да играе за Барселона, информира в своя официален Twitter профил италианският журналист Фабрицио Романо.

"Барселона винаги е била първият ми избор и ще се радвам да играя за Барса. Винаги ми е било мечта от дете. Ако се случи, това ще бъде сбъдната мечта за мен", категоричен е Феликс, цитиран от Фабрицио Романо. Това признание обаче сериозно е ядосало управата на "лос рохибланкос", твърди "Mundo Deportivo".

Бъдещето на Феликс

Спекулациите около бъдещето на Феликс продължават. Редица източници съобщават, че той няма намерение да играе още за Атлетико Мадрид и иска трансфер. Припомняме, че се появиха и информации, които потвърдиха за лошите му отношение с мениджъра на "Метрополитано" Диего Симеоне.

Феликс преподписа с мадридчани до 2027 година, веднага след което бе пратен под наем в Челси, където изигра пролетния дял от изминалата кампания. "Сините" можеха да го задържат за постоянно, но след идването на Маурисио Почетино начело стана ясно, че той няма да продължи на "Стамфорд Бридж", където отбеляза 4 попадения в 20 мача във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лапорта посочи кой е първият играч, който Шави е пожелал в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички