И Барселона се нареди на опашката за Кейн, но ще го чака без пари


И Барселона се нареди на опашката за Кейн, но ще го чака без пари
Снимка: Getty Images

1047 0

През последните седмици вниманието бе насочено към Хари Кейн, като договорът му се Тотнъм изтича през следващото лято. Именно заради това сега е последният шанс лондонският клуб да вземе пари за английският нападател.

И Барселона иска Кейн, но да не плаща

Няколко клуба, включително Реал Мадрид и ПСЖ, проучват възможността да подпишат с Кейн това лято. На този етап Байерн Мюнхен е фаворит, въпреки че те все още не са постигнали каквото и да е споразумение с "шпорите".

Възможно е Кейн да остане това лято и след това да не подпише нов договор, което означава, че той ще бъде свободен агент през 2024 г. Ако това се случи, Барселона ще търси да го привлече, пише The Athletic.

Кейн изглежда готов да напусне Висшата лига и Барселона изглежда привлекателна перспектива за него. Въпреки това, като се има предвид, че е много малко вероятно те да могат да се конкурират финансово с други клубове, преместването ще бъде много трудно да се осъществи.

Освен това Барселона вече има Роберт Левандовски в клуба, а Витор Роке също се присъедини от Атлетико Паранаензе. По отношение на целите, Кейн не е от онези, които имат много смисъл, освен ако не решат да продадат Левандовски. Това обаче също изглежда малко вероятно. Засега Байерн е големият фаворит, но не са постигнали особено голям напредък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички