Потвърдено: Два европейски гранда искат силно Марко Асенсио от Реал Мадрид


Потвърдено: Два европейски гранда искат силно Марко Асенсио от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2491 0

Представители на Марко Асенсио потвърдиха, че той е слонен да обмисли напускане на Реал Мадрид, на фона на предполагаемия интерес от страна на Арсенал и Милан.

26-годишният футболист има договор с "белия балет", който изтича след 14 месеца и от доста време насам е свързван с трансфер в английската Висша лига. През настоящата кампания той изигра 34 мача за Кралския клуб във всички турнири, натрупвайки 1 713 минути по терените, но невинаги е титуляр в състава на Карло Анчелоти.

Вчера, 6 април, Асенсио остана резерва и при гостуването на Челси в Шампионска лига, а през второто полувреме, вместо него, Татко Карло реши да пусне в игра Гарет Бейл, който замени отбелязалия хеттрик Карим Бензема.

Говорейки за бъдещето на офанзивния футболист, хора от обкръжението му потвърдиха пред "Sportsmediaset", че има съществува интерес към него:

"Горди сме, че Милан проявява интерес. "Росонерите" са една от опциите, въпреки че има оферти и от няколко английски клуба, включително Арсенал. Готови сме да разгледаме всеки един вариант".

*Наскоро пък испанското издание "Marca" обяви, че Реал Мадрид трябва да бъде много предпазлив, ако реши да преговаря с Асенсио, намесвайки името на Килиан Мбапе! (подробности четете в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички