Дежа вю за Реал Мадрид: Ще има ли още една сага, подобна на тази със Серхио Рамос?


Дежа вю за Реал Мадрид: Ще има ли още една сага, подобна на тази със Серхио Рамос?
Снимка: Guliver/GettyImages

1886 0

Испанският гранд Реал Мадрид и Марко Асенсио ще трябва скоро да седнат на масата за преговори, тъй като контрактът на атакуващия футболист изтича през лятото на 2023 година, но "Marca" предупреждава, че клубът трябва да е много внимателен по време на разговорите!

Твърди се, че приоритет на Асенсио е да удължи настоящия си договор с "белия балет", но босовете на Реал са между "чука и наковалнята"...

От една страна, те не биха могли да си позволят да предложат голяма заплата на 26-годишното крило, особено на фона на очакваното пристигане на Килиан Мбапе в Мадрид през идното лято, но от друга, те ще са изправени пред угрозата да изпуснат Марко Асенсио без пари след 12 месеца, ако той не склони да сложи подписа си под новото предложение.

Изданието пише, че тази ситуация много прилича на онази с бранителя Серхио Рамос, който дълго време не успяваше да се разбере с клуба за нов контракт и в крайна сметка се озова в ПСЖ, който не плати нито едно евро за услугите му!

*През настоящата кампания Асенсио се е отчел с 33 мача за Реал Мадрид във всички турнири, в които е вкарал 10 гола и е раздал една асистенция.

Вижте още:

Женското "Ел Класико" не разочарова - Барселона удари Реал Мадрид в мач със 7 гола пред 90 000+ зрители (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички