Петте опции пред Барселона, ако се провали с трансфера на Лаутаро Мартинес


Петте опции пред Барселона, ако се провали с трансфера на Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

1621 0

Повече от половин година аржентинският нападател Лаутаро Мартинес е свързван с трансфер в Барселона, като вече се счита за сигурно лятно попълнение. От Mundo Deportivo обаче изброиха какви са резервните варианти пред испанския тим, ако не се договори с Интер.

Петима са нападателите, които са считани за алтернатива на Лаутаро и това са Тимо Вернер, Тами Ейбрахам, Александър Исак, Джонатан Дейвид и Виктор Осимен. Вернер обаче е сред големите трансферни цели на Ливърпул, така че от Барселона ще имат сериозна конкуренция.

Ейбрахам е водещият голмайстор на Челси също е в листата на Барса. За него клубът може да предложи Фелипе Коутиньо, който е обект на желание от "сините".  Исак пък впечатли през този сезон с 14 гола за Реал Сосиедад, който му е и дебютен. Неговата клауза е 70 милиона евро, а неговите 20 години предсказват страхотно бъдеще.

Освобождаващата клауза на аржентинеца от договора в Интер е 111 милиона евро. Луис Суарес вече е на 33 години и ръководството на "блаугранас" търси негов заместник. Междувременно пък Лаутаро бе посъветван да не напуска Интер още поне 3 години - ето от кого.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички