Перес на върха на щастието, определи двете "бижута" на Реал Мадрид за "недосегаеми"


Перес на върха на щастието, определи двете "бижута" на Реал Мадрид за "недосегаеми"
Снимка: GettyImages

1852 0

Реал Мадрид постигна много важна и разгромна победа над Валенсия с 5:1 в 13-ия кръг на испанската Ла Лига. Мадридчани бяха поведени от двете си бразилски звезди - Родриго и Винисиус, а от тяхното представяне изключително доволен е останал собственикът Флорентино Перес, тъй като те вкараха по два гола срещу "прилепите".

"Недосегаемите" в Реал Мадрид

Надеждите на Перес са били, че именно Родриго и Вини ще поемат "щафетата" от Бензема, когато той напусне "Сантяго Бернабеу". "Marca" информира, че двамата бразилци са считани за "недосегаеми" от президента на "лос бланкос" и той не е готов да се разделя с тях за каквато и да е била сума.

Винисиус и Родриго сформираха страхотен тандем по двете крила на испанския гранд. Те са сред първите избори на мениджъра Карло Анчелоти, когато заговорим за неговите стартови 11. Двамата успяха да помогнат на мадридчани да спечелят Шампионска лига и Ла Лига през сезон 2021/22 и да върнат Реал на върха на Стария континент.

През настоящата кампания и двамата се представят фантастично. Вини има 12 мача във всички турнири, като е отбелязал 5 попадения. Неговият колега пък е с 16 изяви и 3 гола. Наскоро и двамата подписаха нови договори с тима от испанската столица.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зидан разкри една от най-големите тайни в своята кариера като футболист на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички