Перес обяви 2 причини, поради които очаква големи успехи от Реал Мадрид: Този състав е планиран с години


Перес обяви 2 причини, поради които очаква големи успехи от Реал Мадрид: Този състав е планиран с години
Снимка: GettyImages

2078 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес използва годишното общо събрание, за да обсъди важни теми около клуба. Част от тях бяха за представянето на настоящия състав, като не пропусна да отдаде заслуженото на Карим Бензема. Французинът напусна през лятото и отиде в Ал Итихад.

Признание за легендата Бензема и очакване към отбора

"Искам да се сбогувам с една от най-големите легенди на Реал Мадрид, Карим Бензема. Феновете на Реал Мадрид никога няма да забравят неговия футбол. Той е играч, който написа прекрасна ера в нашия клуб. Той е уникален и неповторим играч. Благодаря ти, Карим Бензема", отдели Перес специално внимание в речта си.

Перес говори и за Джуд Белингам, несъмнено най-ключовият играч на Реал Мадрид в момента. Той призна, че очаква големи неща от 20-годишния англичанин.

"Имаме отбор, който е планиран с години. Комбинацията от опит и младост ни дава ентусиазъм и надежда за успехи. В резултат на това включихме Джуд Белингам, който само на 20 години вече е един от най-добрите играчи в света и лидер на английския национален отбор. Той е предопределен да бележи една ера и да бъде легенда на Реал Мадрид". Перес също така отново повдигна темата за Суперлигата, като определи, че тя може да спаси футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички