Педри пропуска още една важна битка за Барселона, под въпрос е и за "Ел Класико"


Педри пропуска още една важна битка за Барселона, под въпрос е и за "Ел Класико"
Снимка: Getty Images

1526 0

Барселона ще трябва да се справи без Педри в още един важен мач.  Полузащитникът няма да е готов за битката срещу Атлетик Билбао на Сан Мамес, според RAC1 и потвърдено от Relevo. Двубоят е на 12 март, неделя, от 22 часа.

В Барселона са предпазливи относно състоянието на Педри

След като получи контузия на предния прав мускул на десния крак срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа, той няма да поема никакви рискове със завръщането си в груповите занимания.

Педри е основна част от системата на Шави Ернандес, като първоначално бе обявено, че периодът на възстановяване ще емежду три и четири седмици. Въпреки че крайният срок изтече, треньорският щаб иска да бъде предпазлив. Миналия сезон той имаше твърде много минути и пропусна началната и последната част от сезона поради физически проблеми.

Бившият играч на Лас Палмас пропусна три мача от Ла Лига и още един от Купата на Краля, а също така ще пропусне и мача от лигата срещу Атлетик. Участието му в "Ел Класико" на 19 март също е под въпрос.  Съвсем наскоро пък Педри се изказа изключително ласкаво за Лионел Меси, като го опредли за най-добрия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички