Педри още е далеч от възстановяване и е под въпрос за следващото "Ел Класико"


Педри още е далеч от възстановяване и е под въпрос за следващото "Ел Класико"
Снимка: GettyImages

1273 0

Младата звезда на Барселона Педри ще удължи престоя си извън игра, след като е претърпял неуспех при възстановяването си от контузия на бедрото. Смяташе се, че Педри е съвсем близо до завръщане към тренировки с отбора и още в петък се очакваше да се появи на занимание.

Възстановяването не върви по план и е под въпрос за следващото "Ел Класико"

Възстановяването му обаче не върви по план и сега му предстои по-дълъг период извън игра, пише "The Athletic". Сега има опасност испанецът да пропусне и реванша за Купата на Краля с Реал Мадрид на 5 април.

20-годишният играч е аут от февруари, след като получи контузия срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа. Барселона разчита на Франк Кесеи и Серхи Роберто да заменят Педри в стартовия състав.

Проблемът с контузиите

Припомняме, че Педри вече претърпя две дълготрайни контузии, борейки се с проблеми с подколянното сухожилие в началото на сезона. Испанецът не е единственият играч от отбора на Шави, който е извън терените до второ нареждане. Намиращият се във форма централен защитник Роналд Араухо получи контузия на адуктора срещу мадридчани през уикенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички