Въпреки 90' срещу Реал: Звезда на Барселона с нова контузия - аут е за националния


Въпреки 90' срещу Реал: Звезда на Барселона с нова контузия - аут е за националния
Снимка: GettyImages

2073 0

В началото на годината за Барселона се завърна изключително важна фигура в отбраната - Роналд Араухо. Той пропусна Световното първенство в Катар заради контузия. Сега централният бранител от Уругвай отново е с травма.

Той тъкмо посъбра сериозен брой мачове на сметката си (въпреки че на два пъти бе наказван - заради натрупани жълти картони и заради червен картон), а сега пак ще му се наложи да е аут за заключителната част от кампанията.

Араухо остана на терена през цялото време при важния успех с 2:1 срещу Реал Мадрид, но часове след края от каталунците пуснаха съобщение за него на официалния си сайт.

"Тестове, направени понеделник сутрин (20.03), показаха, че Роналд Араухо е разтегнал мускул на адукторите в лявото бедро. Няма да може да играе, докато контузията не е оправена.

Уругваецът играе в Ел Класико на "Камп Ноу", в което имаше нещастието да си отбележи автогол след рикошет. Освен този инцидент той се представи феноменално - и в защита, и когато изнасяше топката при нападения" - написаха от клуба.

След срещата пък играч на Барселона приветства Лионел Меси обратно в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички