Дълбока резерва в Барса едва бе удържан от 10-има: Скочи на бой на Карвахал (ВИДЕО)


Дълбока резерва в Барса едва бе удържан от 10-има: Скочи на бой на Карвахал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11318 0

Барселона направи голяма крачка към титлата и поведе с 12 точки пред актуалния шампион Реал Мадрид. Разбира се, това се случи след успеха с 2:1 в Ла Лига, дошъл след пълен обрат и гол в последните секунди от двубоя.

В мача по традиция не липсваха напрегнати и емоционални моменти между кръвните съперници. След срещата ситуацията също ескалира, а в основата на това бяха десният краен бранител на "кралския клуб" Дани Карвахал и дълбока резерва на "Камп Ноу".

Става въпрос за вратаря Арнау Тенас, който иначе е капитан на втория отбор на Барселона. Той е и трети избор за страж на първия тим, като бе сред резервите за Ел Класико.

Той каза нещо на Дани Карвахал след последния съдийски сигнал, което видимо разгневи десния краен защитник. Испанският бранител не се сдържа и отиде да му потърси разпалено сметка.

Спорът се разгорещи и в крайна сметка двамата трябваше да бъдат разтървавани. Впоследствие куп играчи започнаха да успокояват Арнау Тенас, а Карвахал спокойно се оттегли. Можете да видите грозните сцени на кадрите по-долу в материала.

След Ел Класико пък важен защитник на Барселона се оказа с контузия и ще бъде аут от игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички