Пандемията проваля трансфер на една от сензациите от Бундеслигата в Реал Мадрид


Пандемията проваля трансфер на една от сензациите от Бундеслигата в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1554 0

Реал Мадрид е имал договорен сензационен трансфер, но заради пандемията от коронавирус плановете на клуба ще се провалят. Според Marca "белия балет" е договорил една от младите звезди в Германия - нападателят на Байер Леверкузен Кай Хаверц.

"Хавертц трябва да почака", пише мадридското издание. Както вече стана ясно, от "Сантиаго Бернабеу" навярно няма да могат да си позволят входящи трансфери това лято, за да се запази стабилността на клуба. 20-годишният играч вече е бил уведомен, че от Реал не могат да си позволят трансфери и сделката пропада.

Хавертц вече се оглежда за други опции. Байерн (Мюнхен), като изглежда най-настойчив и най-подготвен да пригоди бюджета си към новата ситуация. Голямата цел на нападателя е през следващия сезон да играе в Шампионска лига, като това може да се случи и с "аспирините", които се борят за топ 4 в Бундеслигата. А какъв съвет отправи Димитър Бербатов към Хаверц - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички