Марез посочи главната цел пред Манчестър Сити за този сезон


Марез посочи главната цел пред Манчестър Сити за този сезон
Снимка: Gulliver/GettyImages

1216 0

Футболистът на Манчестър Сити Рияд Марез обяви, че е дошъл моментът "гражданите" да спечелят първи трофей от Шампионска лига в историята си. Шампионите на Англия никога не са достигали финал в най-престижната европейска клуба надпревара, но са близо до четвъртфиналите през този сезон, след като победиха Реал Мадрид с 2:1 като гост в първи осминафинален мач през преустановяването на турнира заради пандемията от COVID-19.

"Мисля, че дошъл моментът да спечелим Шампионската лига. Имаме отбора, имаме мениджъра, имаме всичко нужно, така че моментът е добър. Не знам дали сме най-добрият отбор, но сме достатъчно добри, за да го направим. Шампионската лига е трудна, всеки иска да я спечели, така че ще бъде голяма битка", коментира Марез.

Алжирският национал сподели, че се радва, че скоро футболът ще се завърне по терените в Европа. "Имахме доста дълъг период без футбол, но се адаптирахме и сега отново тренираме, така че нещата са по-добре. Малко по малко навлизаме във форма. Беше вълнуващо да видя отново съотборниците си и треньорите. Беше приятно да тренирам с останалите момчета, а и времето беше хубаво", каза фланговият футболист. В Реал Мадрид обаче вярват в обрата срещу Сити и ще преследват целта си  - ето какво заяви един от младите играчи в състава - Феде Валверде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички