Открои се фаворит за нов треньор на Барса, който би зарадвал феновете


Открои се фаворит за нов треньор на Барса, който би зарадвал феновете
Снимка: Getty Images

3562 0

След като се спекулира с поне дузина имена, Барселона вече има фаворит за нов треньор на тима. Според "Каталуня Радио" това е наставникът на Аякс Ерик Тен Хаг, който допада на клубния президент на каталунците Жоан Лапорта.

Ръководителят на "блаугранас" би искал да покани 51-годишния нидерландец в клуба, ако Роналд Куман все пак бъде уволнен. Вчера Лапорта заяви, че той ще запази поста си, но впоследствие каталунците загубиха с 0:2 дербито с Атлетико (Мадрид) и се сринаха до 9-о място в класирането в Ла Лига.

Не за първи път Тен Хаг е свързван с Барселона. Преди няколко дни той дори бе запитан за възможно назначение на "Камп ноу", на което отговори: "Имам ангажименти с Аякс". Сред спряганите за поста на Куман в последно време са още Роберто Мартинес, Марсело Гаярдо, Шави Ернандес, Андреа Пирло, Юрген Клоп, Антонио Конте, Йоахим Льов и дори Филип Коку. А кой е Ерик Тен Хаг и що за треньор е можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички