Куман обясни как е запазил поста си и на какво разчита да подобри Барса


Куман обясни как е запазил поста си и на какво разчита да подобри Барса
Снимка: Getty Images

1840 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман коментира заявлението на клубния президент Роналд Куман, че той запазва поста си, въпреки лошите резултати на тима в последно време. Снощи каталунците загубиха с 0:2 гостуването си на Атлетико (Мадрид) в Ла Лига.

"Мисля, че Лапорта постъпи правилно. Вече казах, че положението беше неясно. Снощи говорихме по телефона, а на сутринта обсъдихме проблемите на отбора, на клуба и моите такива. Поисках от клуба публично да изясни ситуацията относно треньора. Много е важно в съблекалнята да знаят какво се случва", заяви нидерландецът.

"Но ние сме Барселона и трябва да побеждаваме. Има натиск върху всеки треньор, а в Барселона още повече. Поговорихме добре с президента, той обсъди със своите хора всичко и взе решение. С него говорихме за отбора, аз обясних своето разбиране на проблемите, своите начини да подобря ситуацията. Липсват ни футболисти в атака", продължи Куман.

"Резултатите са важни и доверието зависи от тях. Предстоят ни три домакински мача, които трябва да спечелим. Но надеждите са големи, тъй като предстои двуседмична пауза. Не искахме да рискуваме Алба сега, Фати ще се подобри, Дембеле и Агуеро също са близо до завръщане. Ще се появят варианти в атака за нас, тъй като това са опитни футболисти. Трябва да поправим грешките, които бяха допуснати срещу Атлетико", завърши наставникът. А ето какво каза за бъдещето му Лапорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички